Hegyhátszentjakab Község Önkormányzata

9934 Hegyhátszentjakab, Kossuth utca 39.

polgarmester@hegyhatszentjakab.hu

+36 94 526 004

Polgármesteri köszöntő

Kránicz Ferenc, Hegyhátszentjakab község polgármestere vagyok.

Szeretettel köszöntöm a település honlapján, amely azzal a kettős céllal jött létre, hogy egyfelől bemutassuk településünk látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életünket minden érdeklődő számára, hasznos információkat nyújthassunk azoknak, akik településünkre készülnek utazni, vagy itt szeretnének üzleti vállalkozásba kezdeni, másfelől – a helyben élők számára közérdekű információk és szolgáltatások elérhetővé tétele révén – erősítsük a polgármesteri hivatal ügyfélbarát és szolgáltató jellegét, új kommunikációs csatornát nyissunk meg a lakosság felé.

Ezen célok elérése érdekében igyekszünk az internet nyújtotta lehetőségeket minél jobban kihasználni. A honlappal szeretnénk egyszerűbbé tenni mindenki számára az információhoz jutást, megkönnyíteni az ügyintézést, és a jövőben is törekszünk arra, hogy folyamatosan bővítsük a honlapon elérhető elektronikus szolgáltatások és tartalmunk körét. A mai korban az információ hatalom. A gyors információ előny, ezt a lehetőséget szeretné Hegyhátszentjakab község is kihasználni azzal, hogy saját honlapot készíttetett. Igyekszünk minden olyan információt a világhálóra tenni, ami a községünkkel kapcsolatban érdeklődésre tarthat számot.

A következőkben megtalálja a község részletes ismertetését. Honlapunkon településünkről a legfontosabb tudnivalókat olvashatja el, megtalálhatja intézményeink, szervezeteink címét és telefonszámait és közérdekű információk is állnak rendelkezésükre.

Fogadják a bemutatkozó oldalakat a tájékoztatás első lépéseként, bízva, hogy személyesen is felkeresik településünket. Különösen szeretnénk felhívni a természetkedvelők figyelmét a helyi és a környező települések értékeire, az érintetlen, gyönyörű környezetre. Ajánlom Önöknek a Vadása-tavat, melynek fövenyén kedvükre strandolhatnak, hódolhatnak kedvteléseiknek, ha kedvelik a vízhez kötődő sportokat, vízitúrákat. Tartalmas időtöltést kínálunk a horgászoknak, természetjáróknak. A kerékpárúton ellátogathatnak a szomszéd településekre.

Szeretettel várunk minden látogatót, kikapcsolódni vágyót és rendezvényeinkre érkezőt!

Baráti üdvözlettel:

Kránicz Ferenc

polgármester

Galéria